{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Bolero [Himmelhest] 1998

2.296 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anja L
Kvinde | 36 år | Oprettet: 27. sep 2011


Knabstrupper Bolero

Fødselsår:
1998
Højde:
155 cm
Temperament
Venlig og nysgerrig, men også meget egensindig til tider
Gangarter
God skridt og trav, og en middel galop
Stævner
Stamtavle
Far: BARON AUS DER SCHUETZEND.HAND

Mor: CINDY LYNGHØJ

Morfar: APOLLON
Køn
Vallak, men har gået som avlshingst.
Har et par afkom.
Bemærkninger
Han er en intelligent hest, som også har sine egne meget bestemte meninger om tingene, og kan sætte spørgsmålstegn ved om mennesker i virkeligheden ved bedst. Han er meget nysgerrig og venlig, og synes at alting er værd at undersøge, men også temmelig egenrådig når det stikker ham.

Nogle gange tror jeg, han elsker at være beskidt - han finder helst de mest mudrede steder på folden at rulle sig, og gerne når han lige er blevet striglet - det er virkelig glæden ved at have en hvis hest :)

Desuden mangler Bolero sit højre øje, da han var ude for en ulykke som ung, men han klarer sig meget fint uden, og man mærker det næsten ikke.

Vi har generelt gjort det mest i at ride i skoven, og bare hygge os med det, men nu er vi begyndt at prøve at være bare en lille smule seriøse også. Derfor er vi begyndt at bruge ridebanen lidt oftere, og han virker egentlig som om, at når først han har fundet ud af at det er det vi skal i dag, så synes han også at det er meget sjovt. men eftersom jeg også selv mest har redet i skoven, så er det os begge to, der skal lære det :) Vi springer engang imellem når tiden er til det, og man kan tydeligt mærke, han har udviklet sig meget siden vi startede. Han bliver nok aldrig verdens bedste springhest, men han er bestemt ikke dårlig, og så længe han bare synes det er sjovt, er det godt! Også i dressuren går det klart fremad, så det er det er fedt når man kan mærke at det går fremad, og at man rykker sig :)

Bolero fik for et stykke tid siden konstateret grøn stær på sit eneste raske øje. Der gik flere måneder hvor alle tænkelige undersøgelser og behandlingsmuligheder her i DK blev forsøgt, men uden held. Til sidst havde han kun ca 10-20 % syn tilbage, og han ændrede sig meget. Han blev utryg og bange for at forlade boksen, og var slet ikke sit normale modige, balstyriske, friske jeg. Dette gjorde at jeg måtte tage den tungeste beslutning at han skulle herfra. Det er det sværeste jeg nogensinde har prøvet, men der er ingen tvivl i mit sind om, at det var det bedste for ham. Dejligere hest finder man ikke igen...
Kommentér på:
Knabstrupper Bolero
Annonce